Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Réz polc

14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)

Tudjuk milyen nehéz kifinomult, egyedi polcokat találni az otthonodba. Ezért megkerestük a szerintünk legszebbet. Ezt az időtlen és nem utolsó sorban kreatív, sárgarézből készült darabot. Egy polcnak önmagában körülbelül 15 kg teherbírása van. A japán Yumiko Sekine, réz polcaink megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából Japánba. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben naturális és minőségi tárgyakat készít.
 

MÉRETEI
Szélesség: 20 cm, magasság: 10cm, mélység: 10cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
India. 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-23

Pauza tanácsa

A rajta lévő lyukaknak köszönhetően használhatod polctartó konzolként is úgy, hogy kettőt teszel egymás mellé, és a tetejére tetszőleges szélességben rétegelt lemezt rögzítesz. Sőt, még könyvtámaszként is szolgálhat. Tisztításnál kézi mosogatást javaslunk. Polírozáshoz használjunk egy kis sót és citromlevet. Mindenképp puha ruhával dolgozzunk a tisztításánál, hogy ne karcolódjon a felülete.

 

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
7.900 Ft -tól
TÁROLÁS
1.990 Ft -tól
OTTHON
6.350 Ft