Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Réz tányér, Ø12,5cm

7.600 Ft (5.984 Ft + ÁFA)

Egyszerű, szép réz tál tálaláshoz, vagy akár gyertyának, ékszereknek, apró mütyürjeidnek. A japán Yumiko Sekine, ezeknek a réz tálaknak a megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus amerikai és európai háztartási tárgyak importálásával foglalkozott. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben naturális és minőségi tárgyakat készít. Időközben könyvet is írt tapasztalatairól 'Simplicity at home' címmel, amit nálunk is megtalálsz.
 

MÉRETEI
Ø 12,5 × magasság 0 . 8 cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
India.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Kézi mosogatást javaslunk, mosogatógépbe ne tegyük! Polírozáshoz használjunk egy kis sót és citromlevet. Mindenképp puha ruhával dolgozzunk a tisztításánál, hogy ne karcolódjon a felülete.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
29.500 Ft (23.228 Ft + ÁFA)
KONYHA
5.900 Ft -tól (4.646 Ft + ÁFA)