Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Pöttyös zománc szervírozó kanál

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Nagymama imádta, anyu már inkább a teflonért volt oda, mi pedig most újra visszatértünk a zománccal bevont konyhai eszközökhöz. Akkor ajánljuk, ha szereted az időtlen design-t és a hosszú évekre, akár egy életre szóló, funkcionális termékeket. Nagyszerűek otthoni használatra, de legalább annyira kültéri étkezésekhez és kempingezéshez is. Reggelihez, müzlihez, kisebb adag leveshez is ideális. 1977-ben alapították Amerikában a céget, ami azóta is változatlan formában és minőségben készíti ezeket a már-már ikonikussá vált pöttyös zománc edényeket.

MÉRETEK
Átmérő: 30cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Zománccal bevont öntöttvas.

SZÍNEK
2 féle változatban: szürke és fekete pöttyel. 

 

Szín
Menny.:db

Termék jellemzők

A zománc a kerámiamázakhoz hasonlóan higiénikus, korrózióálló, savaknak és lúgoknak ellenálló esztétikus bevonat. Ezek a zománcozott edények 1977 óta a San Francisco-i központú cég ázsiai üzemében készülnek, de mielőtt Amerikába vagy Európába kerülnének, megkapják az amerikai FDA Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozási Központ minősítését, ami garantálja, hogy ezek a konyhai eszközök közömbös, az egészségre ártalmatlan zománccal vonják be.

Pauza tanácsa

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)