Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Pöttyös zománc merőkanál

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

Vendégül látsz egy kisebb tömeget? Szórakoztasd őket pöttyös zománc étkészlettel. Akkor ajánljuk, ha szereted az időtlen design-t és a hosszú évekre, akár egy életre szóló, funkcionális termékeket. Nagyszerűek otthoni használatra, de legalább annyira kültéri étkezésekhez és kempingezéshez is. 1977-ben alapították Amerikában a céget, ami azóta is változatlan formában és minőségben készíti ezeket a már-már ikonikussá vált pöttyös zománc edényeket.
 

MÉRETEK
Hossza: 30cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Zománccal bevont öntöttvas.

SZÍNEK
Fekete.

 

Szín
Menny.:db

Termék jellemzők

A zománc a kerámiamázakhoz hasonlóan higiénikus, korrózióálló, savaknak és lúgoknak ellenálló esztétikus bevonat. Ezek a zománcozott edények 1977 óta a San Francisco-i központú cég ázsiai üzemében készülnek, de mielőtt Amerikába vagy Európába kerülnének, megkapják az amerikai FDA Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozási Központ minősítését, ami garantálja, hogy ezek a konyhai eszközök közömbös, az egészségre ártalmatlan zománccal vonják be.

Pauza tanácsa

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
19.900 Ft