Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Tollseprű, strucc tollal

9.700 Ft (7.638 Ft + ÁFA)

Strucc tollseprű nagy strucc tollakkal. Különösen alkalmas érzékeny tárgyak tisztításához, ugyanis a struccnak a tolla habkönnyű, és a szerkezetének köszönhetően a legapróbb porszemeket is eltávolítja. Az ebből készült porolót a porolók királynőjének is mondják a toll szerkezete miatt. Az egyes tollak ugyanis valójában több apró toll szerkezetből állnak, így nem pusztán törlik a port, hanem meg is kötik. A poroló nyele fából van, a tollak és a nyél találkozásánál bőr rész található, végén praktikus bőr akasztóval.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

 

MÉRETEI
Hossza: 90cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Strucc toll, festett fa nyél és bőr akasztó. 

HOL KÉSZÜLT
Dél-Afrika.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Két portörlés között egy erősebb rázással könnyedén eltávolítható belőle a por. Igény szerint langyos vízzel ki lehet öblíteni és a levegőn hagyni kell alaposan kiszáradni. A tollak színében lehetnek apró eltérések a képen láthatótól. 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
12.900 Ft (10.157 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)