Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

NODA HORO kanna, 2literes, FEKETE

41.900 Ft (32.992 Ft + ÁFA)

Teáskanna robosztus és nehéz acél testtel, zománc bevonattal és nosztalgikus megjelenéssel. A japán NODA HORO által megálmodva, amely több mint 80 éve gyárt zománcozott konyhai eszközöket. Jól ismert a minőségéről és nosztalgikus designjáról. Jó szolgálatot tesz majd hosszú évekig a konyhádban. A vízforraló teljes kapacitása 2 liter. Használható gáztűzhelyen, elektromos tűzhelyen vagy indukciós lapon.  


MÉRETEI

Űrtartalma: 2l. Ø23 x magasság 18.2cm. Súlya: 1000g.

MIBŐL KÉSZÜLT
Zománcozott fém test. A zománc nem termel használat közben méreganyagokat, és csíramentesen tartja a vizet, a kanna tartalma pedig egyenletesen és gyorsan melegszik fel.

HONNAN
Japán.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Használható gáztűzhelyen, elektromos tűzhelyen vagy indukciós lapon. Mikrohullámú sütőben nem használható. Öntésnél zárd le úgy a fedelet, hogy a fedél záró eleme a kifolyóval ellentétes oldalon legyen. Ezt az elemét a fedélnek ugyanis pont úgy tervezték, hogy megakadályozza a fedél leesését a vízforraló megdöntésekor.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosogatógépben nem mosható. 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
KONYHA
41.900 Ft (32.992 Ft + ÁFA)
KONYHA
41.900 Ft (32.992 Ft + ÁFA)