Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI selyem zokni, több színben

7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)

38% selyemből és 38% pamutból készül, hogy olyan tökéletes keveréket biztosítson, ami melegen tart télen, és ne melegítsen túl tavasszal és ősszel. A selyem a luxus érzetét adja, eleganciát kölcsönöz a zokninak, ettől alkalmas elegáns viseletként is, pl. öltönyökhöz, míg a pamut keveréktől pont annyira laza is tud lenni, hogy egy átlagos hétköznap is viseld. A Nishiguchi márka minden évben limitált színekben készíti el a legkedvesebb zoknijaikat. Idén Boston városa és a Beacon Hill téglaépületei adták az inspirációt ehhez a limitált színhez. 

MIBŐL KÉSZÜLT: 38% selyem, 38% pamut, 24% nylon.

Raktárkészlet 1: 3 pár raktáron
szín
Méret
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOKNIKAT?
Mosógépben is moshatod, de lehetőség szerint használj mosózsákot. Maximum 40°C-on mosd. Hipozása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Mivel természetes anyagból van, így az élettartamát meghosszabbíthatod, ha kerülöd a szintetikus mosószer és öblítő használatát. Ezek ugyanis roncsolják a szálakat. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele a talpát és már mehet is a gépbe.
 

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó