Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI len zoknik

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)

Ropogós és légáteresztő lenből készül, felülete bordázott. Kényelmes négy évszakos viselet, akár nyáron is a nagy hőségben mivel elvezeti a nedvességet. Különleges viselet. A szára hosszabb, mint az átlagos bokazokniké, kicsivel a boka fölé ér. Készítőjük Nishiguchi Kutsushita, egy japán zokni készítő márka, amelyet 1950-ben alapítottak. 

MIBŐL KÉSZÜLT: 93% len, 6% polyester, 1% polyurethane.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 1 pár raktáron
szín
Méret
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, lehetőség szerint használj mosózsákot. Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása, szárítógépben való szárítása és szintetikus öblítő használata nem javasolt. 

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó