Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI kar és lábmelegítő

10.950 Ft (8.622 Ft + ÁFA)

Limitált színű karmelegítő gyapjúból, különleges APPLE SODA színben. Egyféle méretben elérhető. Alkalmas őszre és télre, utcai vagy otthoni viseletre. Ugyanebben a színben elérhető zokni is. Pihe-puha alpaca és normál gyapjú keverékéből. 

MIBŐL KÉSZÜLT: 42 alpaca gyapjú, 42% normál gyapjú és 16% nylon.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A KARMELEGÍTŐDET?
Azért, hogy minél hosszabb ideig élvezhesd karmelegítőd kényelmét, javasoljuk, hogy kézzel mosd őket. Kézmeleg vízben, növnyi szappannal. Hipozása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Mivel természetes anyagból van, így az élettartamát meghosszabbíthatod, ha kerülöd a szintetikus mosószer és öblítő használatát. Ezek ugyanis roncsolják a szálakat. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele a talpát és már mehet is a gépbe.
 

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó