Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Nishiguchi selyem zokni, TÖBBFÉLE SZÍNBEN

7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)

Ez a zokni egy új érkező, eddig nem volt elérhető a Nishiguchi választékunkban. Az ég kék színében és beige színben érkezett, 3 féle méretben. Különleges keveréke a selyemnek és a pamutnak. 

MIBŐL KÉSZÜLT
38% selyem, 38% pamut, 24% nylon.

HOL KÉSZÜLT
Japán.

szín
Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, lehetőség szerint használj mosózsákot. Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása, szárítógépben való szárítása és szintetikus öblítő használata nem javasolt. 

KÉSZÍTŐRŐL

A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy 1950-ben alapított japán zoknikészítő vállalkozás. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknit hozzanak létre, amely kivételes értéket és minőséget nyújt a viselőjének. Mindenki, aki a Nishiguchi zoknikat készíti, szenvedélyesen hisz a "Hakuhitoomoi"-ban, amely felfogás azt jelenti, hogy a készítésnél mindig "gondolni kell arra, aki viselni fogja a termékeket". Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetesen anyagok kiválasztásával, kifinomult, különleges kötési mintákal és időtlen termékek létrehozásával, kerülve a divathullámokat.