Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Népi fa sámlik

10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)

Ezek a régi, népi székek a nagy kedvenceink. Egyszerűek, nem hivalkodnak, nyers, kezeletlen a felületük, telis tele az előző használójának a nyomával. Sokat használtak, kopottasak, de ettől igazán szépek. Nincs belőlük két egyforma, igazi egyéniségek. 
 

MÉRETEI 
Nincs két egyforma belőle, mindegyik egy egyéniség, de a magasságuk általában 30-35 cm között van.

MIBŐL KÉSZÜLT
Tömörfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

EZ A TERMÉK CSAK AZ ÜZLETBEN ELÉRHETŐ. CÍMÜNK: BUDAPEST, VITKOVICS UTCA 7. 1052
 

Termék jellemzők

Szögek helyett kizárólag fából faragott ékek tartják össze. Ezek a székek biztosították vidéken a stabil ülést kecske és tehésfejés közben. Mint minden antik, régi darab tökéletlen is egyben. Így van ez ezzel a régi fa sámlival is. Jelzi azt a rengeteg munkát, amit előző tulajdonosával és használójával együtt megéltek. Még akkor is, ha gondosan letisztítjuk őket és az alapvető hiányosságait rendbehozzuk, de karcolások, egyenetlenségek ettől még maradnak a felületén és recseg mikor próbaképp ráülünk. Mi a Pauzánál ugyanakkor úgy gondoljuk ezek a hibáktól és a patinától lesz igazán szép, szerethető és utánozhatatlanul egyedi minden darab. Nincs két egyforma vintage fa szék, így mielőtt megrendelnéd, kérésre szívesen küldünk neked fotót az éppen raktáron lévő darabokról. A korukat nehéz megmondani pontosan, de van amelyik 80 éves is lehet.

Pauza tanácsa

Igazán sokoldalú a felhasználásuk ezeknek a régi székeknek. Volt már aki a teraszára vitte, mert ebből szeretné reggelente kortyolni a kávéját, míg mások virágtartóként választották be az otthonukba, vagy lerakóként a fürdőkád mellé állították szolgálatba. 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
490 Ft
TÁROLÁS
5.900 Ft -tól