Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Népi fa sámlik

10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)

Ezek a régi, népi székek a nagy kedvenceink. Egyszerűek, nem hivalkodnak, nyers, kezeletlen a felületük, telis tele az előző használójának a nyomával. Sokat használtak, kopottasak, de ettől igazán szépek. Nincs belőlük két egyforma, igazi egyéniségek. 
Változó, hogy éppen mennyi és milyen sámlik érhetőek el az üzletben. Mielőtt ellátogatnál hozzánk, érdemes emailben érdeklődni az elérhetőségükről.

MÉRETEI 
Nincs két egyforma belőle, mindegyik egy egyéniség, de a magasságuk általában 30-35 cm között van.

MIBŐL KÉSZÜLT
Tömörfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

EZ A TERMÉK CSAK AZ ÜZLETBEN ELÉRHETŐ. CÍMÜNK: BUDAPEST, VITKOVICS UTCA 7. 1052
 

Termék jellemzők

Szögek helyett kizárólag fából faragott ékek tartják össze. Ezek a székek biztosították vidéken a stabil ülést kecske és tehésfejés közben. Mint minden antik, régi darab tökéletlen is egyben. Így van ez ezzel a régi fa sámlival is. Jelzi azt a rengeteg munkát, amit előző tulajdonosával és használójával együtt megéltek. Még akkor is, ha gondosan letisztítjuk őket és az alapvető hiányosságait rendbehozzuk, de karcolások, egyenetlenségek ettől még maradnak a felületén és recseg mikor próbaképp ráülünk. Mi a Pauzánál ugyanakkor úgy gondoljuk ezek a hibáktól és a patinától lesz igazán szép, szerethető és utánozhatatlanul egyedi minden darab. Nincs két egyforma vintage fa szék, így mielőtt megrendelnéd, kérésre szívesen küldünk neked fotót az éppen raktáron lévő darabokról. A korukat nehéz megmondani pontosan, de van amelyik 80 éves is lehet.

Pauza tanácsa

Igazán sokoldalú a felhasználásuk ezeknek a régi székeknek. Volt már aki a teraszára vitte, mert ebből szeretné reggelente kortyolni a kávéját, míg mások virágtartóként választották be az otthonukba, vagy lerakóként a fürdőkád mellé állították szolgálatba. 

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
5.900 Ft -tól (4.646 Ft + ÁFA)