Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Zöldségmosó kefe növényi rosttal

2.200 Ft (1.732 Ft + ÁFA)

Bükkfából és növényi rostból (fibrisz) készült zöldségmosó kefe, melyen kétféle erősségű sörte található, hogy minden zöldséget alaposan meg lehessen mosni vele és akár hámozás nélkül azonnal fogyasztható legyen. Mi otthon gyökérzöldségek és burgonya tisztítására használjuk. Ezek az eszközök környezetbarát és lebomló alternatívát jelentenek a műanyag társaikhoz képest. 
 

MÉRETEI
13,5 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Fibrisz és bükkfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország

Menny.:db

Termék jellemzők

A keféket egy magyar családi vállalkozástól vesszük, akik közel 97 éve működtetik kis kefekötő üzemüket, amit még a nagypapa alapított, miután megvakult az I.világháborúban. Ennek a szakmának az elsajátításához ugyanis elég volt a keze és a tapintása. A Pauzánál imádjuk az ilyen kis családi történeteket, a generációról generációra szálló régi ismereteket. Reménykedünk, hogy segíthetünk nekik életben tartani és megvédeni ezt az egyébként csodálatos kézműves szakmát, aminek az utánpótlása komoly gondokkal küzd itthon.

Pauza tanácsa

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
1.200 Ft
TISZTÍTÁS
3.900 Ft