Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Natúr fa stoki

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)

Igazi wabi-sabi stílus magyar módra. Egy vidéki kirándulás alkalmával botlottunk ebbe a karakteres háromlábú stokiba. Azonnal beleszerettünk. Megtanított minket arra, hogy meglássuk a szépséget a befejezetlenben, a kezeletlen felületekben és a tökéletlenben. Pont ezektől lett a mi szemünkben olyan szeretnivaló.
Ha teheted, vidd az otthonodba az erdőt! Mégha ez most túlzásnak is tűnik, egy biztos: bármely tárgy az otthonodban, amit a természet ihletett zöld utat ad egy kis PaUZa pillanatnak. Legyenek fából készült bútoraid, tárgyaid, akár egy ilyen régi népi szék mintájára készült három lábú fa széked, ami leginkább lepakoló asztalként vagy éjjeli szekrényként funkcionálhat. Egy biztos, s
zolid, szép és sokoldalú mindenes lesz a lakásodban. 
 

MÉRETEI
43 cm magas, ülőfelület átmérője: 26cm. Kézzel készült, így nincs két egyforma belőle.

MIBŐL KÉSZÜLT
Nyárfa, kezeletlen, natúr, nyers felület.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült egy vidéki magyar asztalos műhelyben. 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-05-06

Pauza tanácsa

Ez a bájos, háromlábú natúr fa szék a lakás bármely helyiségének praktikus és dekoratív eleme lehet. Nálunk van egy a kanapé mellett, ahol lepakoló asztalként funkcionál, egy az ágy mellett is, ami pedig éjjeli szekrényként. De legalább annyira praktikus lehet virágtartóként, vagy a fürdőkád mellett arra a célra, hogy teát vagy egy pohár finom bort helyezzünk el rajta. 

 

 

Kapcsolódó termékek

RITKASÁGOK
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
OTTHON
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
5.900 Ft -tól (4.646 Ft + ÁFA)