Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Könyv, Levendula és ecet

4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)

Munkácsi Brigitta LEVENDULA ÉS ECET című könyve segítségedre lehet, ha szeretnéd a lakásodat egy környezetbarát otthonná alakítani. A könyv 57 könnyen elkészíthető tisztítószer receptet tartalmaz. A könyvben összegyűjtött recepteket egy éven keresztül kísérletezte Brigi, hogy valamennyi otthoni szennyeződésre a legmegfelelőbb "gyógymódot" ajánlja neked. A KÖNYV FEJEZETEI: 1) általános tisztítószerek, 2) konyha, 3) fürdőszoba, 4) mosás, 5) illatosítás" 
 

MÉRET
133 oldal. Kemény kötésű.

NYELV
Magyar.

Menny.:db

Termék jellemzők

KÉT OTTHONOD LÉTEZIK. A BOLYGÓ ÉS A TESTED, VIGYÁZZ MINDKETTŐRE" - vallja Brigi a könyv szerzője. "Azok az anyagok, amik a háztartásunkból a környezetbe kerülnek előbb-utóbb visszajutnak hozzánk és bekerül a szervezetünkbe. Ezért fontos, hogy semmilyen mérgező anyagot ne használjunk otthon. A vegyszermentes takarítás nem nagyanyáink idejétmúlt hóbortja, hanem egy felelősségteljes döntés azok részéről, akik óvni szeretnék ezt a gyönyörű bolygót, ami az otthonunk."

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft -tól (2.874 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.600 Ft -tól (1.260 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)