Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Mosogató ruha

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

Elsősorban papírtörlő vagy műanyag mosogató szivacs helyett ajánljuk, takarító vagy mosogató ruhaként, törlőruhaként. De használhatod textilszalvétaként vagy a fürdőben arctisztítóként is. Jó nedvszívó hatással rendelkezik, könnyen szárad. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete, egy finn szövőüzemből.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra használható kellékeket. Segítünk benne eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

 

MÉRETEI
25x32cm

SZíNE
Fehér alapon rozsdaszínű.

MIBŐL KÉSZÜLT
Koptatott 39% európai len (Masters of linen®), 43% tencel, 18% pamut

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!

Szín
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Javasolt mosási hőmérséklet 60°C. Hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft -tól (2.874 Ft + ÁFA)
KONYHA
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)