Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Mosható papírzsák, XXL, fekete

15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)

Uashmama eredeti papírzsákjai: gyönyörű és mosható tárolási megoldásokat jelenteken otthonod bármely pontján. A papírzacskók olyan érzést nyújtanak tapintásra mint a bőr, mosni lehet azokat, pont, mint egy textilt, és a könnyebb tárolás érdekében összehajtogathatóak, így újra és újra készen állnak a bevetésre. Tárolhatsz bennük bármit: takarókat a nappaliban, játékokat a gyerekszobában, cipőket az előszobában vagy akár használhatod szennyestartónak is fürdőben. Kapható 3 féle színben.
 

MÉRETEI
Szélesség: 30cm, mélység: 30cm, magasság: 90cm (széthajtogatva mért adatok)

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban mosható cellulóz. OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező termék, vagyis nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.

HOL KÉSZÜLT
Toszkána.

Menny.:db

Termék jellemzők

Papírzsákok cellulózból készülnek. A kinyerésükhöz szükséges növényeket külön erre a célra termesztik, így erdőirtás nem kapcsolódik az Uashmama papírzsákjaihoz.

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Csak kézi mosást javaslunk, kerüld a szárítógép használatát. Tekerd ki a zsákot és kíméletes mosószerrel, szappannal mosd át. Maximum 50° -os vizet használj.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
4.900 Ft -tól (3.858 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)