Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Uashmama® papírzsák, KONYAK, nagy

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Uashmama eredeti papírzsákjai: gyönyörű és mosható tárolási megoldásokat jelentenek otthonod bármely pontján. A papírzacskók olyan érzést nyújtanak tapintásra mint a bőr, mosni lehet azokat, pont, mint egy textilt, és a könnyebb tárolás érdekében összehajtogathatóak, így újra és újra készen állnak a bevetésre. Tárolhatsz bennük bármit: virágot, kézműves kellékeidet, játékokat, ékszereidet, vagy akár használhatod szervírozóként is a konyhai asztalon, fürdőben a kencéid tárolására. Kapható 3 féle méretben és 7 féle színben.
 

MÉRETEI
Szélesség: 33cm, mélység: 15cm, magasság: 30cm (nem felcsavarva mért adatok)

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban mosható cellulóz. OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező termék, vagyis nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.

HOL KÉSZÜLT
Toszkána.

Méret
Menny.:db

Termék jellemzők

Papírzsákok cellulózból készülnek. A kinyerésükhöz szükséges növényeket külön erre a célra termesztik, így erdőirtás nem kapcsolódik az Uashmama papírzsákjaihoz.

Pauza tanácsa

Ha virágkaspóként használjuk, semmiképp ne hagyjuk, hogy az alja sokáig vízben álljon. Érdemes a virág alá rakni egy kis tálkát, ami felszívja a felesleges vizet.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Csak kézi mosást javaslunk, kerüld a szárítógép használatát. Tekerd ki a zsákot és kíméletes mosószerrel, szappannal mosd át. Maximum 50° -os vizet használj.

Videó