Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Milton porcelán mozsár, törővel

18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)

Évekkel ezelőtt, szinte észrevétlenül kezdtünk el vonzódni az otthoni használati tárgyakért. Olyanokért, amik a különböző kultúrákhoz, országokhoz és népcsoportokhoz köthetőek. Legtöbbször ezeknek a tárgyaknak nincs egy konkrét tervezője, viszont közös bennük, hogy velünk maradtak a generációk során és egyben tovább is fejlődtek. Azért, hogy önmaguk legjobb változatává váljanak. Csakúgy mint ez az angol design klasszikus mozsár is. Egy korai elődjét az 1780-as évekből még a MET Múzeum is őrzi.
Amit igazán szeretek benne, hogy a felülete nem porózus és bár fehér de egyáltalán nem kényes. Ez annak köszönhető, hogy porcelánt magas hőmérsékleten égetik, amitől az agyag mikroszkopikus pórusai eltűnnek. Nem szívja fel az ízeket és a szagokat. Úgy tervezték, hogy száraz és nedves keverékkel egyaránt működjön. 

 

MÉRETEI
A mozsár 13,5cm átmérőjű, a mozsártörő hossza 11cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Porcelán és bükkfa.

HOL TERVEZTÉK
Anglia.
 

Raktárkészlet 1: 4 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Morzsolt friss és száraz keverékekhez, a kedvenc házi pestódhoz, pácok, friss salsa, guacamole és hummusz készítéséhez. Úgy tervezték, hogy száraz és nedves keverékkel egyaránt működjön.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maga a mozsár mosogatógépben is mosható. De fontos, hogy a törő nyele fából van, így azt semmiképp ne rakd be a mosogatógépbe.

 

Videó