Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszos kendő, négyzet

2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Ezt a méretet és formát elsősorban szendvicsekhez vagy nagyobb zöldség és gyümölcs adagok tárolásához ajánljuk. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.
 

MÉRETEI
33 x 33cm-es kendő.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus oliva olaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Kiszerelés
1db
Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Elsősorban szendvicsekhez, nagyobb zöldségek, zöld levelek tárolásához. Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Használhatod a hűtőbe tett ételek lefedésére vagy viheted benne a szendvicsedet is a munkahelyedre. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! Fagyasztóba is rakhatod.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.800 Ft
KONYHA
1.800 Ft
KONYHA
1.500 Ft -tól