Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszos kendő, téglalap

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Tartsd a megmaradt ételt frissen. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.

MÉRETEI
1db 29x44 cm-es kendő.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus oliva olaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Elsősorban a megmaradt étel frissen tartására, pl. tepsik lefedésére ajánljuk. Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Használhatod a hűtőbe tett ételek lefedésére vagy viheted benne a szendvicsedet is a munkahelyedre. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.800 Ft
TÁROLÁS
1.800 Ft
KONYHA
1.500 Ft -tól