Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszkendő szett, négyzet

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

3db-os méhviaszos kendő szett. Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Tartsd a zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, szalámit vagy a megmaradt ételt frissen. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.
 

MÉRETEI
A négyzet szett tartalma: 1db 19x19cm + 1db 24x24cm + 1db 33x33cm nagyságú kendő.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus olívaolaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarországon, Évi saját kis helyi üzemében. Olvass róla bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Használhatod a hűtőbe tett ételek lefedésére vagy viheted benne a szendvicsedet is a munkahelyedre. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kopott már a méhviaszos kendőd? Könnyen új életet adhatsz neki méhviasz tömbünkkel.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
990 Ft -tól (780 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)