Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszkendő szett, kör, vegyes

3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Tartsd a zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, szalámit vagy a megmaradt ételt frissen. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.
 

MÉRETEI
A vegyes szett tartalma: 1db 12cm, 1db 20cm, 1db 31cm átmérőjű kendő.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus oliva olaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarországon, Évi saját kis helyi üzemében. Olvass róla bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A kis méretű kör szettet, elsősorban félbevágott gyümölcsök, zöldségek és poharak lefedésére javasoljuk. A nagyobb méreteket sajtokhoz, félbevágott gyümölcsök, zöldségek és edények, tányérok, vacsoramaradékok, szendvicsek lefedésére javasoljuk. Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Használhatod a hűtőbe tett ételek lefedésére vagy viheted benne a szendvicsedet is a munkahelyedre. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. szivaccsal vagy puha kefével. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kopott már a méhviaszos kendőd? Könnyen új életet adhatsz neki méhviasz tömbjeinkkel.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
1.250 Ft -tól (984 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)
KONYHA
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)