Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszkendő szett, kör

1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Tartsd a zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, szalámit vagy a megmaradt ételt frissen. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.

3 féle méretben: 12cm, 20cm, 31cm és 4 féle kiszerelésben: 3db 12cm, 3db 20cm, 3db 31cm, vegyes.  

MÉRETEI
Kis kör szett tartalma: 3db 12 cm átmérőjű kendő.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus oliva olaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Típus
Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A kis méretű kör szettet, elsősorban félbevágott gyümölcsök, zöldségek és poharak lefedésére javasoljuk. Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Használhatod a hűtőbe tett ételek lefedésére vagy viheted benne a szendvicsedet is a munkahelyedre. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
2.700 Ft -tól
KONYHA
3.800 Ft