Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviasz szülinapi gyertya, 10db

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)

Karcsú méhviasz gyertyák örömteli pillanatokhoz, szeretteinkkel, vagy csak saját magunk csendes társaságával. Különleges, kecses formájukkal minden alkalmat különlegessé tesznek: születésnapot, esküvőt, egy különleges vacsorát. Bármilyen süteménybe biztonsággal beleszúrható, de canalé vagy tölgy gyertyatartóinkkal is használhatóak. 
 

MÉRETEI
1 csomagban 10 szál gyertya van. A gyertyák mérete: 0,5cm x 12cm. Egy gyertya égési ideje körülbelül 30perc.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% tiszta méhviasz és 100% színes pamut kanóc. Adalékanyagoktól mentes, élelmiszerbe szúrása és égetése egészségre ártalmatlan.

HOL KÉSZÜLT
A gyertyákat egy litván kisvállalkozás kézműveseitől szerezzük be, akik helyi méhviaszból készítik. 

Menny.:db

Termék jellemzők

Az egyik legújabb kedvencük ez a pici, litván kisvállalkozás - Ovo Things. „Otthonokba és az ott élő embereknek készítünk tárgyakat. Olyan alapvető minőségi darabokat, amelyek támogatják a kevesebbet, de jobbat elvet, és az emberek mindennapi, otthoni rituáléihoz kapcsolódnak. Olyanokhoz, amikre sokszor luxusként tekintünk, bár lélekemelőek és feltöltenek." Minden megtervezett darabot korlátozott, kis mennyiségben gyártanak, épp annyit, amennyit Litvánia helyi forrásaiból, képzett helyi kézművesek közreműködésével el tudnak készíteni.

Pauza tanácsa

Ezek a gyertyák kizárólag tiszta, természetes összetevőkből készülnek és nem mérgezőek. Nem mentek keresztül semmilyen kémia folyamaton, nem adtak hozzá készítői semmilyen mesterséges illatot és színt. Bármilyen tűzálló felületre felállíthatóak. Vigyázz, semmiképp ne hagyd felügyelet nélkül. 

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)