Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marseille szappan, falra szerelhető változat, utántöltő

5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)

A falra szerelhető Marseille szappan utántöltő változata. A doboz 2db, 290 grammos szappant tartalmaz. Szereld falra a fürdőszobában, a konyhában, a WC-ben, a kertben, a garázsban vagy a műhelyben. A szappanhoz utántöltő is kapható. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Ez a 100%-ban natúr szappan nem tartalmaz színezéket, parfümöt, vegyi anyagok és tartósítószerek nélkül készül. Sokféle felhasználásra alkalmas: mosakodásra, a fejbőr és a haj mosására, de akár mosogatásra, ruhák kézi mosására is, folteltávolításra. 72%-ban tartalmaz olívaolajat, így jótékony hatással van a problémás bőrre, mint például az ekcéma és a pikkelysömör.
 

MÉRETEI
A dobozban 2db szappan érkezik. 1db szappan mérete: 290 gramm. A sárgaréz tartórúd ebben a csomagban nem érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
300 éves ősi, eredeti receptúra: 72% olívaolaj, Camargue só. Kókuszolaj, víz, glicerin. NINCS BENNE: színezék, parfüm, tartósítószer, állati eredetű összetevő és pálmaolaj. 

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Termék jellemzők

1688-ban, már XIV.Lajos egy rendeletében intézményesítette a Marseille szappan gyártását. Ebben a rendeletben belefoglalta a tiszta olivaolaj és a nagy üst használatát. Mindkettő azóta is elengedhetetlen része az eredeti Marseille szappan készítésének. Ezt az ősi receptet örökítette tovább Marius Fabre. Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. Magának a szappannak az elkészítése 14 napig tart, főleg a hosszú szárítási idő miatt. A folyamat egy hatalmas üstben indul, ahol az alapvető összetevőket, az olivaolajaat, a Camargue sót összefőzik. Ezután óriási, földön elterülő fa szappankészítő tégelyekbe öntik és hagyják kiszáradni.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Ez a szappan egy kész csoda: sokféle felhasználásra alkalmas: mosakodásra, arctisztításra, mosogatásra. Nem szárítja a bőrt, sőt hidratálja azt. Kimondottan érzékeny bőrre és kisbabák fürdetésére is használható, például úgy, hogy kézzel belemosunk egy keveset a kisbaba fürdető vízébe, vagy lereszeljük és így szórjuk bele. Az extra tisztaságnak, a sónak és a 72%-os olívaolaj tartalomnak köszönhetően jótékony hatással van a problémás bőrre, mint például az ekcémára és a pikkelysömörre.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
12.950 Ft (10.197 Ft + ÁFA)