Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marseille mosószappan reszelék, 750g

4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)

100%-ban növényi olaj alapú mosószappan. Provence-ban, egy négy generációs családi kisvállalkozásban készül, ahol a mai napig üstben főzik a szappant és a kézi folyamatokat sem nélkülözik az ősi receptúrából. Ideális gyengéd mosószerként baba ruhákhoz, és olyanokhoz, amik kímélő, kézi mosást kívánnak. Mosógépbe is rakható. Könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle: 1 marék (25g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel és hagyd kihűlni. Mosószódával tovább fokozható a fehérítő hatása. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 400grammos kiszerelésben, papírdobozban érkezik.
 

MÉRETEI
750 gramm, amiből 30 liternyi folyékony mosószer készíthető. (25g/1 liter) 

MIBŐL KÉSZÜLT
Hipoallergén, 100%-ban növényi olaj alapú, illat-, színezék és adalékadagmentes. Biológiailag lebomló.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Gép és kézi mosáshoz is alkalmazható. Gépi mosáshoz, könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle. Ehhez 1 marék (25g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel, öntsd bele egy üvegbe, vagy kiürült flakonba és hagyd kihűlni, amitől a folyadék szépen besűrűsödik majd. Az extra fehérítő hatásért adj hozzá literenként egy evőkanál mosószódát, amivel tovább fokozható a fehérítő hatása.

 

 

A valódi Savon de Marseille szappant a „Savon de Marseille szakembereinek szövetsége” logójáról ismerni fel. Ez a logó garantálja, hogy a szappan a természetes növényi olajok főzésével készül a hagyományos Marseille-i kézműves techinkával, nagy üstben; parfümök, színezékek és tartósítószerek nélkül.

 

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek