Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marseille folyékony mosószer, 1l

3.850 Ft (3.032 Ft + ÁFA)

100%-ban növényi olaj alapú mosószappan. Provence-ban, egy négy generációs családi kisvállalkozásban készül, ahol a mai napig üstben főzik a szappant és a kézi folyamatokat sem nélkülözik az ősi receptúrából. Ez a formátum elsősorban mosogépi használathoz javasolt. Mosószódával tovább fokozható a fehérítő hatása. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 
 

MÉRETEI
1liter. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Hipoallergén, 100%-ban növényi olaj alapú, illat-, színezék és adalékadagmentes. Biológiailag lebomló.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Adj 100ml-t a mosógép tartályába. 

 

 

A valódi Savon de Marseille szappant a „Savon de Marseille szakembereinek szövetsége” logójáról ismerni fel. Ez a logó garantálja, hogy a szappan a természetes növényi olajok főzésével készül a hagyományos Marseille-i kézműves techinkával, nagy üstben; parfümök, színezékek és tartósítószerek nélkül.

 

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
1.950 Ft
TISZTÍTÁS
1.950 Ft