Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marius Fabre, szódabikarbóna

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Ha már mosás és folttisztítás, nem mehetünk el a szódabikarbóna használata mellett: biológiailag lebomló, környezetbarát és sokoldalú. Különösen a nagyon zsíros, olajos foltok eltávolításában vagy a szagos szennyes eltüntetésében segíthet. Óóó az a bizonyos sportruházat és edzőcipő :). Fehérít, szagtalanít és tisztít. Kombinálhatod a Marseille szappan pehellyel vagy folyékony mosószerrel. Fontos megjegyezni, hogy a szódabikarbóna károsíthatja a selymet és a gyapjút, így azokhoz csak a tiszta mosószappan használatát javasoljuk. 

A szódabikarbóna a képen látható papírdoboz helyett, megújult csomagolással, papírtasakban érkezik.
 

MÉRETEI
700 gramm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Szódabikarbóna.

HONNAN
Dél-Franciaországból, Provence-ból, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzeméből. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Kombináld:

  • Marius Fabre fekete szappannal: felmosó vízbe, 4-5 liter meleg vízhez 1 kanál fekete szappant és 1 kanál szódabikarbónát tegyél. 
  • Marseille szappan reszelékkel vagy folyékony mosóporral. Keverj össze 50g Marseille szappanreszeléket egy evőkanál szódabikarbónával. Adjunk hozzá 2 liter nagyon forró vizet. Rázd fel, hogy feloldódjon. Minden használat előtt érdemes felrázni. Fontos megjegyezni, hogy a szódabikarbóna károsíthatja a selymet és a gyapjút, így azokhoz csak a tiszta mosószappan használatát javasoljuk. 

 

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
3.850 Ft (3.032 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)