Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Marius Fabre mosószappan reszelék, 300g

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

A "fehér" színű Marius Fabre mosószappan reszelt változata új, 300grammos kiszerelésben, pamut zsákban. Tökéletesen lebomlik a vízben és ártalmatlan az egészségre, babaruhák mosásához is használhatod. Nem roncsolja a természetes anyagokat, gyapjú tisztítására is alkalmas. Hogyan készíts belőle folyékony mosószert? 30-35gr reszeléket oldj fel 1L forró vízben. Mosásonként 100ml-t helyezz a mosógépbe. Használatához további tippeket és tanácsokat osztunk meg blog bejegyzésünkben

MÉRETE: 300 gramm, amiből körülbelül 10 liternyi folyékony mosószer készíthető. (30g/1 liter) 

MIBŐL KÉSZÜLT: Hipoallergén, 100%-ban növényi, illat-, és egyéb szintetikus adalékoktól mentes. Biológiailag lebomló. Pálmaolajmentes.

Raktárkészlet 1: 34 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A MOSÓSZAPPAN RESZELÉKET:
Gépi és kézi mosáshoz is alkalmazható. Gépi mosáshoz, könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle. Ehhez 1 nagy marék (30-35g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel, öntsd bele egy üvegbe, vagy kiürült flakonba és hagyd kihűlni. 100ml-t adagolj belőle egy mosáshoz. Az extra folteltávolító hatásért adj a keverékhez még forró állapotában 2 evőkanál fekete szappant, kiegészítésként pedig tegyél a mosásnál a mosógép a dobjába 1-2 evőkanál nátrium-perkarbonátot vagy szódabikarbónát. Javasolt adagolást és elkészítési tippeket az alábbi blog bejegyzésben találsz.

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Marseille szappan tanúsítvány, védjegy

A valódi Savon de Marseille szappant a „Savon de Marseille szakembereinek szövetsége” logójáról ismerni fel. A logó jelenléte garantálja, hogy a szappan eredeti receptúra szerint, speciális eljárással készült, és teljes mértékben megfelel a szigorú gyártási kritériumoknak.

Ecocert tanúsítvány, védjegy

Az Ecocert garantálja a megújuló forrásokból származó összetevőket és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően az Ecocert által tanúsított termék biztos, hogy nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat. Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó