Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Marius Fabre mosószappan, 600g

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

A Marius Fabre mosószappan legnagyobb, 600 grammos változata, elsősorban ruhák tisztítására, mosásra készülnek. Használata előnyös lehet azoknak, akik szeretnék csökkenteni a vegyi anyagok használatát a háztartásban, vagy akiknek allergiás reakcióik vannak a hagyományos mosószerekre. 

MÉRETE: 600 gramm. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Hipoallergén, 100%-ban növényi olaj alapú, illat-,és adalékanyagmentes. Biológiailag lebomló. Pálmaolajmentes. 

Raktárkészlet 1: 16 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Pontos összetevő lista (INCI) Sodium sunflowerseedate, Sodium cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium chloride, Sodium hydroxide
A szappan nem hozzáadott glicerint tartalmaz, hanem azt, ami a növényi olajokban természetesen jelen van. A 10 napos szappanfőzési időszak alatt ez többnyire eltűnik. A hagyományos eljárásokkal készülő marseille-i szappan - mint amilyen ez is -valójában glicerinmentes. A „glicerin” mégis azért szerepel a szappan összetevői között, mert a nyoma helyenként fellelhető.

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A MOSÓSZAPPANT:

Gépi és kézi mosáshoz is alkalmazható. Gépi mosáshoz, könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle. Ehhez 1 nagy marék (30-35g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel, öntsd bele egy üvegbe, vagy kiürült flakonba és hagyd kihűlni. 100ml-t adagolj egy mosáshoz. Az extra folteltávolító hatásért adj a keverékhez még forró állapotában 2 evőkanál fekete szappant, kiegészítésként pedig tegyél a mosásnál a mosógép a dobjába 1-2 evőkanál perkarbonátot vagy szódabikarbónát. Javasolt adagolást és elkészítési tippeket az alábbi blog bejegyzésben találsz.

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Marseille szappan tanúsítvány, védjegy

A valódi Savon de Marseille szappant a „Savon de Marseille szakembereinek szövetsége” logójáról ismerni fel. A logó jelenléte garantálja, hogy a szappan eredeti receptúra szerint, speciális eljárással készült, és teljes mértékben megfelel a szigorú gyártási kritériumoknak.

Ecocert tanúsítvány, védjegy

Az Ecocert garantálja a megújuló forrásokból származó összetevőket és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően az Ecocert által tanúsított termék biztos, hogy nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat. Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó