Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Maglite Mini LED zseblámpa

23.900 Ft (18.819 Ft + ÁFA)

A Mini Mag-Lite 1984-ben került bevezetésre, kompakt mérete biztosította, hogy azonnali sikert arasson. Szépen elfér egy zsebben, és ugyanazt a magas minőséget képviseli, mint az eredeti nagytestvére a Maglite D cell néven debütáló lámpa 1979-ben, Chicagoban, ami a bemutatása után hatalmas sikernek bizonyult. Azóta is a Maglite lámpa fogalom az elemlámpákon belül és a világ legjobb elemlámpájának mondják. Egy szép tokban érkezik, amelyhez 2 db AA méretű elem tartozik. Ez a típus a márka legnépszerűbb ledes lámpája. 168mm hosszú maga az elemlámpa, a világítási távolsága 141m.

Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Maglite brand márka

Anthony Maglica 1950-ben költözött Amerikában, ahol kezdetben segédmunkásként dolgozott. Anthony, egyik munkatársa példáját követve, munkája mellett elkezdett otthon is dolgozni. Kevéske megtakarított pénzéből vett egy saját esztergapadot és megalapította a MAG Instrument céget. Cége az elején még nem büszkélkedhetett saját termékkel, sokáig alkatrészeket gyártott, pl. a NASA-nak is. A 70-es években aztán a kaliforniai rendőrség igényei alapján Tony megálmodta és legyártotta az első saját termékét, egy teljes egészében alumíniumból készült, strapabíró elemlámpát.