Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kézzel készült lyukas kémcső váza

1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)

Árpád, aki megvalósította elképzelésünket üvegműves, és büszke arra, hogy olyan nagymúltú hazai mesterektől tanulhatott, akiknek több évtizedes szakmai tapasztalat összpontosult a kezében. Mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy rábukkantunk és legyártotta nekünk ezt a kis virágtartót. Olyan kis mini vázát szerettünk volna, amiben elfér egy kirándulás emléke, 1-1 szál élő, vagy épp szárított virág. Ez a rövid története ennek pici, speciális technikával, kézzel készült üveg kémcsőnek. 


MÉRETEI

A kémcső 10 cm hosszú és 10 mm átmérőjű. A lyuk rajta 2-3 mm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Kézzel készült, vastag falú, hőálló üvegből. Kender zsineggel együtt szállítjuk.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország. Olvass a készítőről, Árpádról bővebben az 'Készítőink' aloldalunkon!

Menny.:db

Pauza tanácsa

Akaszthatod a falra egy szögre, lóghat szabadon, nálunk az ablak kilincsen díszeleg egy. Szárított virággal is jól mutat, de élővel is működik. A képen, egy szál eukaliptusz van benne. Kender zsineggel együtt áruljuk, de egy méretben hozzá illő szögön lógva, de akár egy vékony fém dróttal is el tudom képzelni. Az sem baj, ha a dróton látszik az idő és egy picit már rozsdás. :-)

Kapcsolódó termékek

OTTHON
8.900 Ft -tól