Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon párnahuzat, sage

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Puha, könnyű, koptatott lenvászon párnahuzat, nem csak díszpárnának. Oldalán bújtatott cipzárral. 100% lenvászonból. A párnahuzat egy kis litván családi textilvállalkozástól érkezik, akiknek a céljuk, hogy a klasszikus, tradicionális lenvászont visszacsempésszék a modern otthonokba. Szenvedélyük az esztétikum, legfontosabb céljuk pedig az, hogy olyan lakástextileket készítsenek, amelyek nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűek is. Ha lentebb görgetsz, a 'kapcsolódó termékek' között megtalálod azokat a lakástextiljeinket, amik hasonló színben érkeztek, illetve ajánlunk mellé pár kiegészítő színt és textilt is. A teljes lenvászon kollekciónkat pedig itt találod. 

A párnához választhatsz párnabelsőt is, madártollból.

MÉRETEI
50x50cm. 

SZíNE
Sage.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% lenvászon. (215 g/m2)

HOL KÉSZÜLT
Litvániában, 100% európai lenvászonból.

Kiszerelés
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása tilos és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából.

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
7.900 Ft -tól (6.220 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
7.900 Ft -tól (6.220 Ft + ÁFA)