Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon asztalterítő, natural, 140x250cm

33.500 Ft (26.378 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, koptatott lenvászon asztalterítő, amely mérete és kinézete miatt akár egyszemélyes nyári kánikula takaróként is használható. A természetes len ugyanis elnyeli a hőt, egyúttal megtartja a testhőmérsékletet a hidegben. Így lesz tökéletes takaró belőle forró nyári éjszakákon vagy keresztben, az ágy végében eldobva egyszerű ágytakaró az év minden szakában. Ha konyha…akkor a rusztikus asztali terítékek elengedhetetlen kelléke, melyet összerakni igazán egyszerű. Nem kell hozzá más, mint egy ilyen ráncos vászon terítő, pár nyers fa vágódeszkán tálalt finomság, és a kedvenc étkező szetted. Egy szabály van: nem kell a tökéletesség! :-) Strapabíró: évek múltával és sok mosás után sem veszít a minőségéből. 
 

MÉRETEI
140x250cm.

SZíNE
Natúr.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% európai lenvászon.

HOL KÉSZÜLT
Litvánia.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
KONYHA
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)