Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon asztalterítő, natúr

29.500 Ft (23.228 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, koptatott lenvászon asztalterítő, amely mérete és kinézete miatt akár egyszemélyes nyári kánikula takaróként is használható. A természetes len ugyanis elnyeli a hőt, egyúttal megtartja a testhőmérsékletet a hidegben. Így lesz tökéletes takaró belőle forró nyári éjszakákon vagy keresztben, az ágy végében eldobva egyszerű ágytakaró az év minden szakában. Ha konyha…akkor a rusztikus asztali terítékek elengedhetetlen kelléke, melyet összerakni igazán egyszerű. Nem kell hozzá más, mint egy ilyen ráncos vászon terítő, pár nyers fa vágódeszkán tálalt finomság, és a kedvenc étkező szetted. Egy szabály van: nem kell a tökéletesség! :-) Strapabíró: évek múltával és sok mosás után sem veszít a minőségéből. 

Az asztalterítő jelenleg egy méretben érhető el: 140x200cm. Előrendelést az alábbi méretekre tudunk még felvenni: 140x140cm, 140x250cm, 140x300cm. Amennyiben ezek közül a méretek közül érdekelne valamelyik, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen: hello@pauza.hu. Mivel ezek a textíliák egy kis családi üzemben, rendelésre készülnek, ezért akár 3 hónapba is telhet a megérkezése.

MÉRETEI
140x200cm.

SZíNE
Natúr.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% európai lenvászon.

HOL KÉSZÜLT
Litvánia.

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
KONYHA
3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)