Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Len textilszalvéta, 2db, mustard

7.900 Ft
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)

Puha, könnyű, koptatott 100% lenből készült textilszalvéta. Nem csak az ünnepi asztalra, hanem akár mindennapi használatra is a papírszalvéta kiváltásához. Egy csomagban 2db szalvéta érkezik. Fehér színnel is kombinálhatod, amiből konyharuha és párnahuzat is elérhető. A teljes len kollekciót itt találod.
 

MÉRETEI: 2db, 40x40cm.

SZíNE: mustard.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% len. (215 g/m2)

HOL KÉSZÜLT: Litvániában, 100% európai lenvászonból.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. Folteltávolításhoz a fekete szappant vagy a Marseille szappant ajánljuk. Fél órával mosás előtt kend be valamelyikükkel a foltot. Hipózása tilos és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából.