Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Waffel törölköző, SZÜRKE, 65x130cm

21.500 Ft (16.929 Ft + ÁFA)

Waffel mintás, szürke színű törölközők 100%-ban természetes anyagból a finn Lapuan Kankurit márkától. A törölköző az ő egyik zászlóshajójuk. 2014-ben díjat is nyertek vele. Az anyag ugyanis az ő saját fejlesztésük: len, tencel és pamut különleges keveréke, amitől könnyű és nagyon hatékonyan szívja a vizet és gyorsan szárad. Mérettől függően nem csak otthonra fürdőtörölközőnek, kéztörlőnek ideális választás, hanem utazáshoz, strandra és sportoláshoz is. Az egyik legjobb szauna törölköző, amivel valaha találkoztunk. A tencelről érdemes tudni, hogy új fejlesztés, fa pépből készül, természetes anyagnak minősül, biológiailag lebomló, ezáltal környezetbarát, illetve tartósan megőrzi formáját és szerkezete miatt sokkal könnyebben szellőzik, és antibakteriális.

MIBŐL KÉSZÜLT: 39% len - 18% pamut - 43% tencel.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 60°C-on, kíméletes programmal mosd. Fehérítő és lágyító szerek használata nem javasolt.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.