Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Waffel törölköző, KRÉM

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Minőségi szauna és fürdőtörölköző, 100%-ban természetes anyagból, bézs színben. Gyorsan száradnak, könnyűek és kiváló nedszívók. A kisebb méreteket kéztörlőnek vagy sportoláshoz, a nagyobbakat utazáshoz, strandra és otthoni fürdőtörölközőnek ajánljuk. Összetétele len, pamut és tencel. A tencelről érdemes tudni, hogy fa pépből készül, természetes anyagnak minősül, biológiailag lebomló, ezáltal környezetbarát, illetve tartósan megőrzi formáját és szerkezete miatt sokkal könnyebben szellőzik, és antibakteriális.

MIBŐL KÉSZÜLT: 39% len - 18%pamut - 43%tencel.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 60°C-on, kíméletes programmal mosd. Fehérítő és lágyító szerek használata nem javasolt.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteletben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Videó