Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Waffel törölköző, GRAFIT

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Grafit színű törölköző a finn Lapuan Kankurittól, 100%-ban természetes anyagból. 4 féle méretben választhatsz, amik közül a kisebbek kéztörlőnek vagy sportolásra, a nagyobbak fürdőtörölközőnek vagy szaunába jó választás. Anyaga előmosott len, a tencel és a pamut, aminek köszönhetően gyorsan száradnak, könnyűek. A tencelről érdemes tudni, hogy új fejlesztés, fa pépből készül, természetes anyagnak minősül, biológiailag lebomló, ezáltal környezetbarát, illetve tartósan megőrzi formáját és szerkezete miatt sokkal könnyebben szellőzik, és antibakteriális. Ezen kiváló tulajdonságai miatt a lehető legkomfortosabb viselet a szaunákban, fürdőkben. A textíliához használt anyagok kizárólag európai ültetvényekről származnak.

MIBŐL KÉSZÜLT: 39% len - 18%pamut - 43%tencel.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 60°C-on, kíméletes programmal mosd. Fehérítő és lágyító szerek használata nem javasolt.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteletben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Videó