Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró babáknak

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

Masaru Suzuki, japán designer a természetből nyeri az inspirációját. Az általa megálmodott minták kivétel nélkül az erdő és a természet csendjét árasztják magukból. Úgy gondoljuk ez a fajta élmény és a legkiválóbb minőségű textília a babáknak is jár, ezért választottuk be ezt a kedves birka mintás 100% gyapjú takarót a Pauza választékába. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is tökéletes.

MÉRETEI: 65x90cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% kiváló minőségű gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.
 

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT:
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárítógépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.