Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Könyv, Simply Living Well

6.950 Ft (6.619 Ft + ÁFA)

'Szeretem azt gondolni, hogy ez egy olyan könyv, amit akár a nagymamám is írhatott volna. Telis-tele praktikákkal, receptekkel és gyógymódokkal. Olyanokkal amik az ő napjaiban magától értetődőek voltak, ma már inkább rendkívülinek tűnnek. Természetesen nem ők írták ezt a könyvet - ők inkább benne éltek.' - nyilatkozik ennek a könyvnek a szerzője, akinek először meg kellett tanulnia és évekig benne élnie ebben az úgynevezett önkéntes egyszerűségben, aztán kezdte el leírni mindazt, amit a folyamat közben megtanult. Mindeközben az egyszerű, lassú, fenntartható életre törekedett, kevesebb hulladékot termelve. "Remélem, hogy az, amit leírtam, egyfajta összekötőként szolgál majd egy korábbi generáció és jelen nemzedékének környezettudatos gondolkodásmódja között." 
 

MÉRET
281 oldal. 237mm x 30mm x 186mm. Kemény kötésű.

NYELV
Angol.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Találsz benne inspirációt az önkéntes egyszerűsítéshez, egy önellátó és lassabb életvitelhez, átgondoltabb fogyasztáshoz. A háztartás minden területéhez: konyhában, takarításhoz, fürdőben és kertben. Megtanulhatod, hogy miként lehet mérsékelni az életmódoddal járó hulladékot és téged körülvevő káros összetevőket és az egyszer használatos, eldobható cikkeket. Receptek, DIY-projektek és inspiráció a kevesebb hulladékkal járó élethez. A könyv szerzője az Instagramon is jelen van @simple.living.well név alatt.

Kapcsolódó termékek

HÁZTARTÁS
12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)
KÖNYVEK
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)