Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Könyv, Egyszerűen fermentálj

7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)

Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez. Király Ágnes, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. A könyv több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt. Ami talán a legjobban szerethető a könyvben, hogy tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. A megértést több kézi rajz is segíti a könyvben. Ráadásként Ági hasznos tanácsokat is ad a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.
 

MÉRET
400 oldal. Kemény kötés.

NYELV
Magyar.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

Kapcsolódó termékek

KÖNYVEK
11.500 Ft (10.952 Ft + ÁFA)
1.500 Ft -tól (1.181 Ft + ÁFA)
1.450 Ft -tól (1.142 Ft + ÁFA)
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)