Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Könyv, Drawing and seeing

6.950 Ft (6.619 Ft + ÁFA)

Clara úgy véli, nincs olyan, hogy valaki úgy született, nem tud rajzolni. Ehelyett gyakorlással ez is tanulható. Az író művészeket hív segítségül a könyvében. Olyanokat, akikkel egyenként bemutatja az egyes rajzolási technikákat, egyben megmutatja az illető kedvenc rajzait és vázlatfüzetének részleteit. Az egyes fejezetek más-más rajzeszközöket használ, így előkerül a a grafit, a faszén, színes zsírkréták, a tinta. A könyv egyben egy rajfüzet is, mivel hely van benne egy 30 napot felölelő saját rajzanyagnak is, így te magad is látni fogod, hogyan fejlődtél a könyv hatására.
 

MÉRET
176 oldal. 226 x 162 x 16 mm. Kemény előlap.

NYELV
Angol.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Találsz benne inspirációt az önkéntes egyszerűsítéshez, egy önellátó és lassabb életvitelhez, átgondoltabb fogyasztáshoz. A háztartás minden területéhez: konyhában, takarításhoz, fürdőben és kertben. Megtanulhatod, hogy miként lehet mérsékelni az életmódoddal járó hulladékot és téged körülvevő káros összetevőket és az egyszer használatos, eldobható cikkeket. Receptek, DIY-projektek és inspiráció a kevesebb hulladékkal járó élethez. A könyv szerzője az Instagramon is jelen van @simple.living.well név alatt.

Kapcsolódó termékek

KÖNYVEK
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
KÖNYVEK
7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)
KÖNYVEK
4.500 Ft (4.286 Ft + ÁFA)