Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Eco konyhai fogókesztyű, bagoly mintás

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)

Mikor volt az utolsó alkalom, hogy új konyhai textilekkel frissítetted a konyhád kinézetét? Sütni-főzni stílusosan is lehet. Különösen ezzel a len-pamut vászon konyhai fogókesztyűvel. Ez a bájos illusztrációkkal díszített eco-pamut és lenvászon fogókesztyű ideális választás azoknak, akik szeretnének valami szerethetőt, valami bájos egyediséget vinni az otthonukba. Ajándékba is kiváló. Arról nem is beszélve, hogy a világnak is jobbat teszel vele, hiszen ezek a textilek olyan tanúsítványokkal rendelkeznek, amik nem csak magas minőséget, hanem a teljes átláthatóságot és a környezet erőforrásainak a tiszteletben tartását is garantálják. 
 

SZÍNE
Natúr-fekete.

MÉRET
15x40cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
60% bio-organic pamut- 40% lenvászon (Masters of linen®).

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. 100% európai termék. A len alapanyagául szolgáló növény termesztésétől kezdve, a fonal és végül a vászon elkészültén át, minden Európában készült. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-06

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárításáta nem javasolt. Vasaláskor a pamutnak megfelelő hőmérsélketet tudod használni. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
18.500 Ft -tól
TEXTILEK
4.600 Ft