Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kézzel, növénnyel festett selyemszalag

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)

Niki, ezeknek a kézzel festett selyemszalagoknak a készítője eredeti szakmáját tekintve, szövött-anyag tervező iparművész, így nem állnak tőle messze tőle a gyönyörű textilek. Ami az ő munkáját igazán egyedivé teszi, azok a növényi festékekek és természetes textilek, amikkel foglalkozik. Hagyományos receptekkel dolgozik, az évek során a türelem a tradíciók és a kézművesség tisztelete a munkaeszközévé vált. A növényeket, amikkel ezeket a selyem szalagokat is festi, elhagyatott helyekről gyűjti. A szirmokból, gyökerekből, kérgekből  festőlevet készít. Hernyóselymet használ a munkáihoz, mert ez a természetes alapanyag a növényi festéssel lélegzetelállító módon képes harmonizálni.

A szalagok limitált darabszámban, 5 féle színben, 2 féle méretben érhetőek el.

MÉRETEI
1,5cm vastag, 140cm hosszú. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Hernyóselyem és növényi alapanyagú festék.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Méret
Menny.:db

Termék jellemzők

A növényi festés alkímiája sosem látott árnyalatokat képes elővarázsolni a természetből. Ezek az eleven, pigmentben gazdag színek szinte vibrálnak, komplexitásuk ipari módon nem előállítható és csak hosszas munka árán nyerhetőek ki a növényekből. Egymással és a természettel harmonizáló karakterük és történetük van.

Pauza tanácsa

Felhasználása: koszorúkhoz, csokrokhoz, csomagoláshoz, hajba.

 

Kapcsolódó termékek