Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kerámia tányér

5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)

Egyedi, kézzel, fazekas agyagból készült kerámia tányérok. A tányérok hagyományos fazekas zöld és élénk sárga mázzal készülnek. Válassz egy darabot, vagy kombináld a különböző színeket egy teljes készlethez! A tányérok elkészítése több, gondosan felügyelt szakaszból áll. Az első égetés után a tányérok belseje színes mázat kap, amit egy második égetés követ. Végül a szabadon hagyott felületet ásványi olajjal kezelik, hogy az ellenállóbb legyen a nedvességgel szemben. A mázolatlan külső oldalak kiemelik és tapinthatóvá teszik a natúr kerámia érdes textúrája és a finom mázas felületek közötti különbséget.

SZÍN
Sárga.

MÉRETEI
⌀20 cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Fazekas agyag.

HOL KÉSZÜLT
Vajdaságban, egy kis hazai vállalkozásnak hála, nevük itthon. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Szín
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS

  • az első használat előtt öblítsd át a terméket
  • mosogatógépben nem mosható

Termékjellemzők

Adri és Bálint, ezeknek a tárgyaknak a megálmodója formatervezők. Ketten egy olyan vállalkozásban egyesültek, ahol a tárgyak átláthatóságára és arra törekednek, hogy azok a környéken fellelhető természetes alapanyagok felhasználásával készüljenek. Ilyenek a helyben kivágott gyümölcsfák, a saját termesztésű fűzfavessző és a fazekas agyag, ami évszázadok óta a különböző konyhai edények jól bevált alapanyaga. De nem csak így próbálják lerövidíteni és ezzel fenntarthatóbbá tenni tárgyaik ellátási láncát. A vajdasági Ada környékének hagyományaira, értékeire és szaktudására alapoznak és dolgoznak közösen különböző mesteremberekkel, biztosítva ezzel a mesterségek fennmaradását és erősítve bennük a megbecsülést. Miért pont Ada? Bálint itt született. A környékről jelentős az elvándorlás mértéke, mely Bálint elmesélése szerint nagyban meghatározza a közhangulatot. Adrival közös mélyen hisznek abban, hogy vállalkozásukon keresztül pozitív változásokat tudnak elindítani. A Vajdaság kézműves és kisipari hagyományaira támaszkodva szeretnék szélesíteni az ott élő mesteremberek lehetőségeit.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
2.900 Ft -tól (2.283 Ft + ÁFA)
KONYHA
6.200 Ft -tól (4.882 Ft + ÁFA)
KONYHA
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
itthon
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)