Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kerámia lapos tányér, fekete

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Célunk a saját Pauza kerámiákkal az, hogy növeljük az ivás és az evés élvezetét. A kézzel megmunkált agyag tapintása, az azzal való interakció felér egy meditációval. Szerintünk. Az egyszerűség, tisztaság, tökéletlenség és a természetesség volt a kulcsszó ezeknél a lapos tányéroknál is. Lapos tányérjaink 3 féle színben és 2 féle méretben kaphatóak. A kisebbek reggelizőtányérnak, vagy desszertnek, a nagyobbak vacsorához vagy ebédhez.

MÉRETEI 
Átmérő: 21 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Kerámia.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország. Olvass a készítőről, Kontor Enikőről bővebben az 'Készítőink' aloldalunkon!

Minden tányérunk picit más és más. Mielőtt kosárba raknád ide kattintva írj ránk és szívesen küldünk képet a raktáron lévő darabokról.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Mérettől és színtől függetlenül bármely darab nagyszerűen kombinálható fa tányérjainkkaltextil szalvétáinkkal, és lenvászon tányéralátétünkkel egyszerű, természetes és föld jegyeinek köszönhetően. A mikohullámú sütőt és a mosogatót is jól bírja, habár mi mégis inkább azt javasoljuk kézzel most el őket. 

Kapcsolódó termékek

KERÁMIA
1.900 Ft -tól