Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kenyérkelesztő kosár, kerek

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Kenyér kelesztő kosár, körkörösen fonott rattanból. A formás, különösen könnyű és levegős házi kenyerekhez. Engedi szellőzni a tésztát, ami azért fontos, mert az élesztő vagy kovász akkor tudja szépen megemelni a tésztánkat, ha megfelelő a hőmérséklet és ha elegendő levegőt kap a tészta. Kifelé szélesedő formája miatt kenyeres kosárnak is használható.

Kétféle méretben: 0,5kg-os és maximum 1,5kg-os kenyér készítéséhez. Az ár 1db-ra vonatkozik.

MÉRETEI
Átmérő: 20,5cm, magasság: 8cm. Körülbelül 500g kenyér kelesztéséhez.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% rattan.

HOL KÉSZÜLT
Vietnám.

Típus
Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A szakajtó elsősorban a kenyér vagy kalács kelesztését és pihentetését szolgálja. Használatának titka, hogy jól ki kell lisztezni a kelesztő tálat mielőtt a nyers tésztát beletennéd! Sütésre nem alkalmas. Liszttel szórjuk be a kelesztő tálat, és helyezzük el benne a tésztát, majd takarjuk le egy konyharuhával és tegyük meleg helyre kelni. Pl. télen a radiátorra, nyáron pedig napra.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Elsősorban kefés száraz tisztítást javaslunk, de ha szükség van rá, akkor folyóvizes mosással tisztítsd, valamilyen növényi alapú, természetes szappannal, vagy mosogatószerrel. Keféld át és hagyd teljesen megszáradni! Szellős helyen tárold.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
5.100 Ft (4.016 Ft + ÁFA)
KÖNYVEK
7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)
KONYHA
6.150 Ft (4.843 Ft + ÁFA)