Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Uashmama® papírzsák, METAL

4.900 Ft
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Uashmama® eredeti papírzsákjai otthoni tároláshoz. A legkisebb méretbe én pl. befőttesüveget tettem és a konyhapulton használom fakanalak tárolására. A papírzacskók olyan érzést nyújtanak tapintásra mint a bőr, mosni lehet azokat, pont, mint egy textilt, és a könnyebb tárolás érdekében összehajtogathatóak, így újra és újra készen állnak a bevetésre. Kapható 3 féle méretben és többféle színben. A teljes Uashmama kollekciót itt éred el.
 

MÉRETEI
Szélesség: 21cm, mélység: 10cm, magasság: 22cm (széthajtogatva mért adatok)

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban mosható cellulóz. OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező termék, vagyis nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat. A papíranyag gyártásához erdőirtás nem kapcsolódik.

HOL KÉSZÜLT
Toszkánában, a Marco család helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Ha virágkaspóként használjuk, semmiképp ne hagyjuk, hogy az alja sokáig vízben álljon. Érdemes a virág alá rakni egy kis tálkát, ami felfogja a felesleges vizet.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Csak kézi mosást javaslunk, kerüld a szárítógép használatát. Tekerd ki a zsákot és kíméletes mosószerrel, szappannal mosd át. Maximum 50° -os vizet használj.

Videó