Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, TUPLA

47.000 Ft
39.000 Ft (30.709 Ft + ÁFA)

A finn Lapuan Kankurit legújabb gyapjú takaróinak egyike a már tőlük megszokott magas minőségben: 100% puha mulesing mentes gyapjúból. Tapintásra és érzetre igazán puha, így a gyapjúra érzékenyebb bőrűeknek is bátran ajánljuk. 5 féle szín közül választhatsz. A teljes Lapuan kollekciót itt találod.

MÉRETE: 130x180cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal mulesing mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat. 

Videó